АКТУАЛЬНО

Майбутні офіцери відвідали студентів Львівської духовної семінарії Святого Духа

Четвер, 01 березня 2018, 12:26
В останній день зими відбулася екскурсія курсантів загальновійськового факультету та військового коледжу сержантського складу Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного до Львівської духовної семінарії Святого Духа УГКЦ.

Екскурсія відбулася в рамках релігієзнавчого гуртка, який проводять капелани. Курсанти ознайомилися з історією духовної семінарії, з побутом, відвідали храм Святого Духа, ознайомилися з діяльністю семінарійних організацій.

Екскурсію провадили бр. Олег Нестор і бр. Андрій Олійник – голова Центру душпастирювання військовослужбовців Львівської духовної семінарії Святого Духа. Очолював гостей семінарії капелан Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного отець Мирон Горбовий.

Після цікавої екскурсії в стінах семінарії курсанти мали нагоду за чашкою кави в семінарійній крамниці «Небесна комора» поспілкуватися з братами-семінаристами і детальніше дізнатися про життям у семінарії. Також курсантів привітав духівник ЦДВ та префект семінарії отець Іван Глова, який поділився своїми роздумами про семінарію та подарував курсантам буклети про семінарію.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.kapelanstvo.org.ua

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next