АКТУАЛЬНО

Майбутні офіцери здійснили паломницьку поїздку до Крехова

Понеділок, 17 вересня 2018, 11:51
У неділю, 16 вересня, військовий капелан брат Юрій Балух із курсантами Національної академії сухопутних військ здійснили паломництво до Крехівського монастиря Святого Миколая отців василіан.

У монастирському храмі Преображення Господнього майбутні офіцери молилися за українське військо, батьків, рідних та близьких перед іконами Матері Божої та святителя Миколая Чудотворця, побували біля джерела, яке відоме своїми цілющими властивостями.

Також паломники відвідали печерний монастир, що знаходиться на Крехівських пагорбах. Хлопці із духівником не лише духовно збагатилися, а й добре відпочили на пікніку.

Дорогою додому мандрівники завітали на Страдчанську гору, де спільно помолилися Хресну дорогу, побували у Печерному монастирі (XI-XIII), біля мощів блаженних священномучеників отця Миколая Кондрада та дяка Володимира Прийми.

Ця поїздка відбулася з ініціативи Центру військового капеланства та за підтримки керівництва НАСВ.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://kapelanstvo.info


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next