АКТУАЛЬНО

«Майдан - це жива ідея, яка повинна бути здійснена всюди», - Блаженніший Любомир

П'ятниця, 06 червня 2014, 13:34
Майдан розпочав процес відродження української ідентичності та свідомості, але учасники акції не повинні концентруватися в одному місці.

Про це сказав Архиєпископ-емерит Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Любомир (Гузар) для телеканалу «112 Україна».

«Майдан почав якийсь процес. Дух Майдану - це збудження нашої ідентичності, нашої свідомості. Учасники Майдану повинні понести цей дух у свої місцевості, звідки вони, а не концентрувати все тут. Бо тут раніше чи пізніше воно перестане бути дієвим», - наголосив Архиєпископ-емерит.

Він зазначив, що сприймає Майдан як живу ідею, котра повинна бути здійснена всюди. "Цю ідею потрібно нести. Вона не має бути сконцентрована і гинути в одному якомусь місці", - сказав Блаженніший Любомир.

КІРІОС

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next