АКТУАЛЬНО

Майстер-клас з писанкарства провели для військових та їхніх дітей

Середа, 04 квітня 2018, 15:44
Напередодні Христового Воскресіння в Західному територіальному управлінні Військової служби правопорядку Збройних сил України для дітей військовослужбовців провели майстер-клас із писанкарства.

Захід реалізував капелан цього військового закладу о. Всеволод Семененко, священнослужитель Гарнізонного храму Петра і Павла УГКЦ, у співпраці з начальником 58-го Будинку офіцерів полковником Віталієм Провозіним та майстринeю народної творчості України Іриною Гнилякeвич.

Понад 20 дітей та військовослужбовців строкової військової служби отримали практичні навички з розпису писанок за українськими народними мотивами.

Фарби, віск, писачки в руках дітей перетворювали курячі яйці на справжні витвори мистецтва, в яких відображалися індивідуальні особливості творчості дітей. Учасниками майстер-класу були також батьки, які разом із дітьми активно залучалися до процесу створення писанок.

Завершальним акордом заходу став солодкий стіл з армійським чаєм та львівськими смаколиками.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.kapelanstvo.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next