АКТУАЛЬНО

Майстер-шеф у «Карітас-Київ»

Неділя, 05 березня 2017, 15:49
«Карітас єднає покоління – під таким заголовком у БФ «Карітас-Київ» відбувся надзвичайно цікавий захід - МАЙСТЕР-ШЕФ. У ньому взяли участь люди похилого віку, волонтери та діти і молодь. Загалом понад 35 осіб», - повідомляє о. Роман Сиротич, директор БФ «Карітас-Київ».

МАЙСТЕР-ШЕФ  - це спільний захід людей похилого віку, дітей, молоді та волонтерів. Тут діти та молодь разом із старшими людьми готували страви. Усі поділилися на дві команди. Основною умовою поділу на команди було наявність у кожній осіб різного віку, дітей та молоді. Так ці змішані команди – старенькі та зовсім молоді - вступили у боротьбу за перемогу.

Кожна команда намагалася бути кращою, працювати згуртованіше, розподіляти обов’язки між всіма членами команди, бо це якраз і було запорукою успіху та перемоги.

Команди мали два важливі завдання. Перше – це повторити приготування п’яти страв, які були показані шефом, а друге – це приготувати власні страви із наявних продуктів. І як не дивно, обидві команди справилися з обов’язками на відмінно. Тому переможцями стали усі, а тим що зготували – продовжили ласувати, ділячись пережитим під час заходу.

Спільна праця сприяє розкриттю своїх талантів та єднанню поколінь. Було дуже приємно спостерігати як діти, молодь та люди старшого віку разом працюють, як розподіляють обов’язки, як разом радіють, дають поради одне одному і всі прислухаються один до одного. Це незабутнє свято, а присутність у такому середовищі дуже будує, бо бачиш як люди із досвідом співпрацюють із тими, хто його ще лише набирається.

«Одним із завдань – було назвати різні слова на певну букву. І тут сталося диво, коли дійшли до букви «М», то діти сказали слово «МИР», а старенькі – «МОЛОДІСТЬ». Так, саме молодість, бо це те, що вони згадують, а діти та молодь їм допомагають пережити. Вони себе у цьому МАЙСТЕР-ШЕФІ відчули молодими. І це прекрасно», - підсумовує о. Роман Сиротич, директор БФ «Карітас-Київ».

Прес-служба БФ «Карітас-Київ»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next