АКТУАЛЬНО

Майже сто молодих людей із Прикарпаття розпочали паломництво на зустріч Тезе-2019 до Мадрида

Понеділок, 24 грудня 2018, 13:25
У неділю, 23 грудня 2018 року, розпочалася подорож 98 молодих людей з Прикарпаття для участі в новорічній європейській християнській зустрічі молоді Тезе-2019, яка цього року пройде у Мадриді (Іспанія). Таке паломництво організувала Молодіжна комісія Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ.

Керівниками групи є священики Молодіжної комісії о. Іван Сас, о. Михайло Віхоть та о. Арсен Панчак. Виїхавши з Івано-Франківська, група завітала до с. Насташине Галицького району Івано-Франківської області, де взяла участь у Архиєрейській Божественній Літургії, яку очолив Архиєпископ і Митрополит Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ Володимир Війтишин.

Після завершення урочистого богослужіння владика Володимир благословив прочан на щасливу дорогу та окропив усіх освяченою водою.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next