АКТУАЛЬНО

Медичні капелани Івано-Франківської архиєпархії обговорили заходи, які планують провести

Понеділок, 05 лютого 2018, 13:47
2 лютого в навчальному корпусі Івано-Франківської архиєпархії відбулося засідання медкапеланів. Участь у зустрічі взяло 17 медкапеланів архиєпархії.

На порядку денному було обговорення плану заходів на квартал поточного року, а саме: відзначення XXVI Всесвітнього дня хворого (11 лютого), Міжнародного дня онкохворих дітей (15 лютого) та Дня пам'яті абортованих дітей (3 березня); організацію реколекцій медкапеланів в Уневі (26-27 лютого); презентацію путівника для сімей загиблих; проведення молитви за дар життя (7 квітня о 14:00);  створення бази даних донорів серед медкапеланів; укладення графіка уділення Таїнства Соборування у лікувальних установах.

На завершення традиційно зробили спільне фото і обговорили нові виклики у сфері душпастирства охорони здоров'я за філіжанкою кави.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next