АКТУАЛЬНО

Медичний капелан охрестив двох осіб у Полтавському центрі реабілітації дітей з органічними ураженнями нервової системи

Середа, 25 березня 2015, 16:09
24 березня 2015 року Божого в Центрі реабілітації дітей з органічним ураженням нервової системи, що в м. Полтава, сталася подвійно радісна подія. Саме цього дня до святих таїнств Хрещення та Миропомазання приступили одразу двоє осіб, які проходять реабілітацію у цьому медичному закладі.

"Сьогодні ваші імена записані на Небі, - звернувся медичний капелан отець Максим Кролевський, - бо саме святе таїнство Хрещення є неначе дверима, які відкривають доступ до всіх інших таїнств, що є основою справжнього християнського життя. Хотілося, щоб на цьому, з прийняттям Хрещення та Миропомазання, ваше духовне життя не завершилося, але щоб ця подія могла стати для вас добрим початком для того, аби ви змогли якнайкраще зберегти та розвинути своє духовне життя з Богом".

Слід зазначити, що така подія, як уділення святих таїнств Хрещення та Миропомазання стається вперше під покрівлею цього медичного закладу.

Прес-служба парафії УГКЦ Пресвятої Тройці в м. Полтава

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next