АКТУАЛЬНО

Медичний капелан освятив операційний блок травматологічного відділення Київської міської дитячої клінічної лікарні №2

П'ятниця, 17 лютого 2017, 08:35
16 лютого 2017 року військово-медичний капелан УГКЦ о. Віталій Воєца освятив операційний блок травматологічного відділення Київської міської дитячої клінічної лікарні №2.

Як повідомив на своїй сторінці у Фейсбуку Сергій Будила, цього дня адміністрація Київської міської дитячої клінічної лікарні №2 (п-т Алішера Навої, 3) та колектив відділення дитячої травматології висловили подяку пані Ірині Іванчик за благодійну допомогу - придбання С-арочної мобільної системи та рентген-прозорого операційного стола. За його словами, це дозволило значно скоротити час проведення операцій та підвищити якість надання допомоги дітям із порушеннями опорно-рухового апарату.

Окрему подяку було висловлено військово-медичному капелану УГКЦ Віталію Воєці, який усіляко сприяв здійсненню цього заходу. Душпастир освятив операційний блок травматологічного відділення, виголосив проповідь і на згадку подарував ікону Пантелеймона Цілителя.

Окрім цього, Христина Федик зробила музичний подарунок усім присутнім, виконавши на скрипці музичні твори.

Опісля гості ознайомилися із сучасними підходами та умовами роботи у відділенні й операційній, що стали можливими завдяки їхньому сприянню.

Прес-служба Київської архиєпрахії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next