АКТУАЛЬНО

Медичні капелани Львівської архиєпархії провели молитовну зустріч з медпрацівниками онкологічного центру

Четвер, 04 лютого 2021, 11:08
3 лютого 2021 року, з нагоди Всесвітнього дня боротьби з раком, який відзначається 4 лютого, у Львівському онкологічному Регіональному лікувально-діагностичному центрі відбулася спільна молитва з медичними працівниками лікарні.

Провели молитву референт у справах душпастирства охорони здоров’я Львівської архиєпархії УГКЦ о. Тарас Гадомський та капелан лікарні о. Роман Стефанів.

Лікарняний капелан звернувся до медиків з привітальним словом та запросив до спільної молитви.

Відтак о. Тарас в контексті Всесвітнього дня боротьби з раком зосередив увагу лікарів на важливості підтримки онкохворих людей на шляху до оздоровлення, або ж на шляху відходу до вічності; старання про те, щоб кожна хвора людина мала можливість і доступ до сучасних методів лікування онкології. Також важливо бути поруч із хворими, а в обставинах лікарні найближчими є медперсонал, родина та медичний капелан.

Отець Тарас подякував адміністрації лікарні за добру й тривалу співпрацю з медичним капеланством Львівської архиєпархії УГКЦ в особі капелана о. Романа Стефаніва та його помічників.

Також під час зборів медперсоналу генеральний директор лікарні Ковальчук Ігор Васильович наголосив на важливості превентивних заходів серед суспільства, щоб громадяни не нехтували власним здоров’ям, але періодично проходили обстеження у лікаря, що дає можливість виявити захворювання на ранніх стадіях і успішно вилікувати особу.

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами https://ugcc.lviv.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next