АКТУАЛЬНО

Медичні капелани протягом десяти днів проходили кваліфікаційний вишкіл

П'ятниця, 12 березня 2021, 10:44
11 березня 2021 року завершився ІІІ блок освітньої програми для медичних капеланів, організованої Комісією УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров’я. У програмі взяли участь восьмеро капеланів УГКЦ та двоє медичних капеланів ПЦУ.

Протягом десяти днів викладачами були фахові практикуючі медичні капелани УГКЦ, які проходили вишкіл в Австрії, зокрема: координатор курсу, медкапелан, викладач о.Ruslan Pyasta, медичний капелан, викладач курсу «Душпастрство охорони здоров’я»о.Тарас Рисей  та медичний капелан в Австрії о. Віталій Микитин.

Вагому підтримку та допомогу надали також психолог Олег Саламон о.–у (супервізії), президент Асоціації капеланів в охороні здоров’я України, професор, завідувач кафедри в Національному університеті охорони здоров‘я України імені П.Л.Шупика Сергій Убогов та доктор, викладач Львівського медичного коледжу післядипломної освіти Ярослав Балко, за що організатори висловлюють вдячність.

З новими знаннями і навиками, сповнені запалу та енергії студенти-медичні капелани повернулися до місць здійснення свого служіння, щоб на практиці застосовувати здобуті знання на славу Божу. Наступний блок вишколу планується в травні.

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами http://zdorovia.ugcc.org.ua

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next