АКТУАЛЬНО

Медичні капелани УГКЦ передали обладнання одному з госпіталів ЗСУ

Субота, 18 червня 2022, 12:14
З нагоди Дня медика медичні капелани УГКЦ передали для одного з госпіталів ЗСУ медичне обладнання.

Про це повідомляє капелан о. Віталій Воєца на своїй сторінці у фейсбуці.

Серед медичного обладнання: автоматичний тканинний процесор HS2000 (Zeedo), парафіновий диспенсер ES400 (Zeedo), додаткове устаткування для роботи цього обладнання.

«Це дійсно якісне, сучасне та професійне обладнання, що допоможе ще краще виконувати завдання, котрі стоять як виклик у теперішній час!» – запевняє священник.

«Для мене стало приємністю, що інженер фірми, у якої ми придбали це обладнання, одразу підключив його, налаштував і навіть дозволив мені одному з перших випробувати, як воно працює», – ділиться о. Віталій.

Медичні капелани висловлюють щиру подяку асоціації CNEWA (Catholic Near East Welfare Association), пані Анні Домбровській, патріаршій фундації «Мудра справа» і всій Патріаршій курії УГКЦ, о. Любомиру Яворському, Ірині Гавришкевич, Ірині Озарків та всій команді, яка потрудилася для доброї справи.

«Окрема подяка лине до наших військових медиків за їхнє жертвенне служіння», – зазначає в повідомленні капелан.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next