АКТУАЛЬНО

Медики спілкувалися зі священниками Луцького екзархату щодо сучасної епідеміологічної ситуації

П'ятниця, 26 лютого 2021, 13:38
25 лютого відбулася чергова зустріч духовенства Луцького екзархату в рамках діяльності інституту постійної формації. Зважаючи на карантинні обмеження, подія відбулася за посередництвом зум-конференції.

Доповідачем цього разу була с. Севастіяна Карвацька, ЧСВВ, яка очолює Комісію УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров’я. Ексклюзивним гостем зустрічі була п. Наталя Іванченко-Тімко, генеральний директор Львівського обласного лабораторного центру МОЗ,  головна епідеміологиня.

Гостя розповіла про теперішній стан поширення та механізми запобігання стрімкому розвитку пандемії, окреслила ситуацію з вакцинацією та відповіла на численні запитання. Сестра Севастіяна представила діяльність Комісії, основні напрямки діяльності та проєктну діяльність і книговидання.

У другій частині відбулися збори, на яких учасники зустрічі обговорили поточні питання.

Фото із архіву

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами http://lutsk-ugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next