АКТУАЛЬНО

Мешканці Івано-Франківська та гості міста зустрінуться на сімейному форумі «У колі друзів»

Середа, 18 грудня 2019, 16:01
У п’ятницю, 20 грудня, в Івано-Франківську, у приміщенні готелю «Станіславів», розпочнеться дводенний сімейний форум «У колі друзів».

Сімейний форум – це підсумок трирічної діяльності Центру підтримки сім’ї, що діє на базі Карітасу Івано-Франківська. Протягом цього часу Центр надавав інтеграційну підтримку внутрішньо переміщеним особам та сім’ям ветеранів АТО, які постраждали внаслідок військового конфлікту на Сході України, а також місцевим мешканцям.

На заході будуть присутні митрополит та архиєпископ Івано-Франківський УГКЦ Володимир Війтишин, національний координатор проєкту «Центр підтримки сім’ї» Максим Бондаренко (Карітас України) та директор Карітасу Івано-Франківська отець Володимир Чорній.

Організовують форум: Карітас Івано-Франківська, Карітас України та Івано-Франківська архиєпархія УГКЦ. Співорганізатори: Служба у справах дітей та молоді виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, Департамент молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради, Комісія у справах родини Івано-Франківської архиєпрахії УГКЦ.

Програма форуму, з якою можна познайомитися на офіційному сайті Івано-Франківської архиєпархії,  передбачає низку цікавих тренінгів та майстер-класів і для дорослих, і для дітей.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами  http://ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next