АКТУАЛЬНО

Мешканці Христового міста уже водинадцяте відсвяткували фестиваль «Вгору серця»

Вівторок, 15 травня 2018, 10:59
Уже одинадцятий раз поспіль в Івано-Франківську відбувається фестиваль Христового міста «Вгору серця». Його організатором є Молодіжна комісія Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ за підтримки міської влади та друзів-партнерів.

Цьогоріч в рамках фестивалю містом пройшов Марш за життя і сімейні цінності. На Вічевому майдані відбувся гала-концерт, а в різних мікрорайонах міста тривали духовні концерти.

На фінальний захід фестивалю приїхали гості з Києва, Хмельницького та Дрогобича. Виступали і місцеві колективи. Серед них дебютанти фестивалю – молодіжний гурт «Орієнтир», для яких це був перший виступ на великій сцені.

Хедлайнерами ХІ фестивалю Христового міста «Вгору серця» став виступ сучасного молодіжного театру «GLORIA» з Дрогобича. Молодь показала виставу про Зарваницьку ікону Матері Божої за допомогою пантоміми, театру тіней та фаєр-шоу. 

Фестиваль «Вгору серця» діє в Івано-Франківську з 2005 року. Звично він триває декілька днів і завершується напередодні Дня міста. Його ініціювали практикуючі християни, назвавши фестивалем Христового міста. Як каже представник Молодіжної комісії Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ о. Зеновій Слоїк, цей фестиваль є виявом певної християнської позиції: говорити вголос про Бога.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next