АКТУАЛЬНО

Мешканцям та військовослужбовцям Дебальцева, Слов'янська та Артемівська було передано гуманітарну допомогу

Середа, 19 листопада 2014, 12:07
Департамент Патріаршої курії Української Греко-Католицької Церкви у справах душпастирства силових структур України спільно з батальйоном ім. генерала Кульчицького Національної гвардії України організував передачу гуманітарної допомоги для населення та військовослужбовців, котрі перебувають у містах Дебальцеве, Артемівськ та Слов'янськ.

Передача гуманітарного вантажу стала можливою за підтримки пароха храму Святого Миколая в м. Бамберг (Німеччина) о. Богдана Пушкаря, БФ «Міжнародна асоціація підтримки України» та Конгресу українців Канади. Парафіяни діаспори в Німеччині та Канаді зібрали пожертви для підтримки українських військовослужбовців та мирного населення.

Заступник мера Дебальцева в телефонній розмові з о. Любомиром Яворським, заступником керівника Департаменту, подякував священику за надану допомогу.

Прес-служба Департаменту капеланства

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next