АКТУАЛЬНО

«Ми тут висаджуємо дерева, а ворог випалює нашу землю», – владика Михайло Колтун

Середа, 13 квітня 2022, 11:29
У день архиєрейських відвідин однієї з військових частин на Львівщині було освячено хресне знамено для каплиці, а також насаджено декоративні дерева поруч із святинею.

У заході, окрім духовенства, взяли участь міський голова та його заступник, керівник лісового господарства, військовослужбовці та їх рідні, а також добродії, що допомагають зі спорудженням святині.

«Сьогодні ми тут висаджуємо дерева, а ворог випалює нашу землю. Ми бережемо життя, а ворог несе смерть і вбивства. Ми будуємо святиню, а ворог руйнує все на своєму шляху. Тому нам треба ще з більшим завзяттям захищати нашу рідну землю та все Боже створіння», - наголосив владика Михайло, голова Департаменту військового капеланства УГКЦ та єпарх Сокальсько-Жовківський.

«Хрест – знамено перемоги і символ нашого захисту. Від нього ми черпаємо силу до боротьби!» - наголосив єпископ після освячення накупольного хреста.

Міський голова сказав: «Сьогодні важливий і символічний час освячення хреста на території частини і це знамено перемоги добра над злом, а України над ворогом. З Божою допомогою та сильним військом ми неодмінно переможемо».

Референт з питань екології на теренах Сокальсько-Жовківської єпархії о. Тарас Дзьоба, подякував усім добродіям, що в цей нелегкий час долучаються до спорудження святині, дбають про цей світ і допомагають нашому війську.

Варто пригадати, що Бюро УГКЦ з питань екології уже протягом десяти років на теренах Сокальсько-Жовківської єпархії ініціює та провадить духовно-просвітницькі, молитовні, а також практичні заходи задля збереження довкілля.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next