АКТУАЛЬНО

Милосердя не знає кордонів. УГКЦ разом з Німецько-українським форумом розпочала спільний проєкт допомоги

П'ятниця, 12 червня 2020, 16:49
Цього тижня Українська Греко-Католицька Церква разом з представниками Німецько-українського форуму (Deutsch-Ukrainisches Forum e.V.) розпочала спільний проєкт допомоги потребуючим, які через пандемію COVID-19 не мають змоги придбати харчі та базові засоби гігієни.

Під час зустрічі голови Комісії з міжконфесійних та міжрелігійних відносин, протоієрея Ігоря Шабана з керівником правління Німецько-українського форуму паном Йоргом Дрешером (Joerg Drescher) було визначено пріоритетні верстви населення, які потребують допомоги передусім – малозабезпечені родини та люди старшого віку, зокрема пенсіонери як основна група ризику, котрі перебувають на особливому карантинному режимі і котрим не рекомендується виходити з дому за продуктами.

Використовуючи адресну допомогу, списки яких опрацювали у Відділі соціального служіння Київської архиєпархії УГКЦ, перші продуктові набори були роздані малозабезпеченим особам у місті Києві та Борисполі. Також програма допомоги від Німецько-українського форуму e.V. реалізовується в Полтаві, Івано-Франківську, Херсоні та Черкасах.

Висловлюємо щиру подяку всім німецьким добродіям і благодійникам за можливість допомогти понад 3000 малозабезпеченим українцям незалежно від їхньої конфесійної приналежності та віросповідання.

Комісія з міжконфесійних та міжрелігійних відносин

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next