АКТУАЛЬНО

Митрополит Ігор Возьняк відзначив грамотою Заслужену академічну капелу України «Трембіта»

Середа, 26 травня 2021, 11:38
24 травня архиєпископ і митрополит Львівський Ігор Возьняк вручив грамоту пану Миколі Кулику, головному диригенту та художньому керівнику капели «Трембіта», з нагоди 130-ліття її заснування.

Урочистості відбулися у Львівському національному академічному театрі опери та балету.

«У Вашій особі висловлюю слова сердечного вітання Заслуженій академічній капелі України «Трембіта» – спадкоємиці товариства «Львівський Боян» у сто тридцяту річницю від заснування. Щиро дякую всім вам за плекання українського національного співу: хорового, сольного та інструментальної музики!» – йдеться у тексті грамоти.

Архиєпископ і митрополит Ігор також висловив слова подяки за багаторічну плідну співпрацю між Українською Греко-Католицькою Церквою та капелою «Трембіта», яка, на його переконання, проявлялася від спільних духовно-музичних проєктів до творення нової сакральної музики.

«Бажаю Вам творчих і мистецьких успіхів, творення нових проєктів співу та музики та всестороннього розвитку в цій царині! Молюся, щоб Господь благословив Вас та Ваше служіння в духовній культурі України! Благословення Господнє на Вас!» – мовиться у митрополичій грамоті.

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами https://ugcc.lviv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next