АКТУАЛЬНО

Митрополит Борис Ґудзяк на благодійному вечорі у Філадельфії: «Мільйони українців розраховують на нашу підтримку»

Понеділок, 02 травня 2022, 14:09
1 травня архиєпископ Борис Ґудзяк узяв участь у благодійній акції на підтримку України, яку організував Український комітет з прав людини. У своєму короткому зверненні він закликав гостей, які прийшли з метою підтримати Україну, зберігати фокус.
Фото: Олександр Савранський Фото: Олександр Савранський

«Ми живемо в медіасередовищі, у комунікаційній культурі, яка не вміє зосередити увагу надовго. Але перед нами є виклик, який триватиме місяці й роки. Неможливо зберегти уважність, дух боротьби, якщо не йти на глибину. Кожен із нас має взяти на себе довгострокове зобов’язання щодо участі у зміні світу, яка відбувається через Україну», – сказав владика Борис.

Він заохотив гостей дізнаватися більше про ініціативи на допомогу Україні: «Візьмімо на себе зобов’язання, тут, де ми живемо. Ми повинні допомогти Україні виграти цю війну. І мільйони людей розраховують на нашу підтримку. В Україні ми бачимо багато ран, а також бачимо найбільшу любов».

Захід відбувся у Польсько-американському культурному центрі, що стало символом підтримки, яку Польща надає Україні. Усі виручені кошти підуть «Help Heroes of Ukraine, Inc. NFP» – організації, яка підтримує українських воїнів та громадян.

Фото з архіву

ukrarcheparchy.us

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next