АКТУАЛЬНО

Митрополит Філадельфійський УГКЦ закликав усіх будувати мир

П'ятниця, 21 лютого 2014, 11:58
У цей страшний і неспокійний час, коли ми хвилюємося за народ України, особливо за наших рідних, близьких та знайомих, сповнені страху q переживань, припадаймо і просімо d Господа нашого Ісуса Христа, щоб Він подав нам мир. Нехай цей Його мир забере від нас страх!

Про це йдеться у Зверненні щодо насилля в Україні владики Стефана (Сороки), Архиєпископа і Митрополита Філадельфійського УГКЦ.

У ці непрості часи, як пише Митрополит, пригадуються слова псалмоспівця: «Нехай Господь народові своєму дасть силу, Господь благословить народ свій миром». «Саме в такі часи ми, як християни і люди віри в Бога, повинні знести свої голоси в молитві до всевишнього Бога з такими проханнями», - продовжує він.

Єпископ закликає всіх задуматися над наукою Христа про мир у Його повчаннях та ділах. «Мої дорогі брати і сестри в Христі, як ми молимося наполегливо і нескінченно, нехай наша Пресвята Божа Мати простягне свій омофор над нашим українським народом. І нехай Господь Бог благословить Україну та ввесь світ і запанує мир, Його мир», - пише у Зверненні владика Стефан.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next