АКТУАЛЬНО

Митрополит Лаврентій Гуцуляк у Канаді закликав не сприймати російську агресію як далекий конфлікт на іншому кінці світу

Середа, 26 січня 2022, 19:36
Владика Лаврентій Гуцуляк, митрополит Вінніпезький, під час всесвітнього молитовного марафону за мир в Україні закликав усіх людей доброї волі не сприймати російську агресію як далекий конфлікт на іншому кінці світу, про який почули з новин.

«У ці важкі дні, коли Україна перебуває в небезпеці російського військового вторгнення, від імені духовенства, монашества та всіх вірних українців католиків Канади звертаємося зі словами підтримки до наших братів і сестер в Україні. Ми хочемо запевнити вас у наших щирих і невпинних молитвах», – сказав єпископ.

Він відзначив, що від самого початку російської війни проти України вірні в Канаді в церквах і домівках моляться за мир в Україні.

«Прошу, знайте, – сказав він, – що в ці небезпечні часи ми з вами. Цей конфлікт уже приніс горе й біду для мільйонів в Україні. Ця трагедія не зникає, а загрожує вилитися в глобальний конфлікт».

Читайте також: «У сьогоднішній молитві ми прикликуємо святих українського народу, щоб вони разом з нами вимолювали Божої милості для України», – митрополит Перемисько-Варшавський Євген Попович

Митрополит Вінніпезький висловив переконання, що в такі часи, як зараз, потрібна щира молитва, щоб ми всі були натхненні Господнім закликом до правди, миру, святості, і тоді запанує мир.

«Ми віримо в слова Ісуса Христа, який сказав, що неможливе в людей – можливе в Бога», – додав він.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next