АКТУАЛЬНО

Митрополит Львівський презентував три книги проповідей

П'ятниця, 27 грудня 2013, 18:14
26 грудня 2013 року у Львівській духовній семінарії Святого Духа (м. Львів, вул. Хуторівка, 35) відбулася презентація книжок Високопреосвященного владики Ігоря, Архиєпископа і Митрополита Львівського.

Архиєрей презентував три книги: «Слово Гоподнє живе та діяльне», збірник проповідей, що побачила світ у 2009 році; «Духовне слово», Том І, 2002-2007 рр., видавничий відділ «Артос», 2012, та «Духовне слово», Том ІІ , 2008-2011 рр. видавничий відділ «Артос», 2013.

Під час презентації про деякі аспекти творчості Митрополита мали слово: Іван Паславський, кандидат історичних наук, провідний науковий співробітник Інституту українознавста ім. Івана Крип'якевича НАНУ, з доповіддю «Історико-пасторальний огляд» та Степан Павлюк, доктор історичних наук, академік НАНУ, директор Інституту народознавства у Львові, який підготував «Суспільний огляд духовних писань Митрополита Львівського Ігоря Возьняка».

Доповідачі підкреслили значущість творчої праці Митрополита, наголошуючи водночас, що це вияв ревного душпастирства. За їхніми словами, це підтвердження того, що Церква підтримує суспільство у всіх його добрих починаннях.

До присутніх звернувся й сам автор – владика Ігор. Він щиро поділився нелегким, але радісним творчим процесом написання книг і заохотив пресвітерів Львівської архиєпархії до написання подібних праць. 

Модератор презентації д-р Михайло Перун, директор фундації «Андрей» і викладач УКУ, розповів про особливості цих трьох книг, зокрема про цікаве укладення проповідей за датою і місцем.

Насамкінець усі охочі могли переглянути чи придбати книги Високопреосвященного владики Ігоря та пізнати його творчу й душпастирську працю.

http://www.ugcc.lviv.ua/actual/news/474-Mitropolit_Lvivskij_prezentuvav.html

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next