АКТУАЛЬНО

Митрополит Львівський виголосив реколекційні науки в соборі УГКЦ в Чикаго

Четвер, 27 березня 2014, 12:48
19-23 березня 2014 року владика Ігор (Возьняк), Архиєпископ і Митрополит Львівський, провадив реколекції в соборі Святих рівноапостольних Володимира і Ольги, що в м. Чикаго (США).

Митрополит Львівський прибув до парафії Святих Володимира і Ольги на запрошення всесвітлішого отця-крилошанина Олега Кривокульського, пароха собору, та парафіяльної ради.

Владика виголосив реколекційні науки, спираючись на Святе Письмо. Роздуми над Божим Словом були прив'язані до книги Пророка Даниїла. Були порушені важливі питання: постава християнина перед обличчям Господнім, сповнення Божої волі та гідного і ревного служіння Господеві на прикладі святого пророка Даниїла.

Також Високопреосвященний владика Ігор очолював Богослужіння, котрі відбувалися у рамках реколекцій: Літургію Напередосвячених Дарів, Молебень за Україну, Велику вечірню із чином винесення Чесного Животворящого Хреста напередодні Хрестопоклонної неділі, і урочисту Архиєрейську Літургію св. Василія Великого у Хрестопоклонну неділю. Разом із Митрополотом Ігорем єдналися в молитві душпастирі собору Святих Володимира і Ольги: о. крилошанин Олег Кривокульський, парох собору, архимандрит Іван Кротець, парох-емерит, о. Ігор Кошик, о. Степан Костюк, о. Роман Артимович – душпастирі собору та о. Андрій  Дикий - священик архикатедрального собору Святого Юра, що у м. Львові. Владика Ігор також уділяв святе таїнство Сповіді для парафіян і прихожан собору, котрі під час реколекцій приходили до храму для духовної обнови і гідної підготовки до світлого празника Воскресіння Христового, котре цього року святкуватимемо 20 квітня.

Упродовж свого перебування в. м Чикаго Митрополит Львівський відвідав Преосвященного владику Річарда-Стефана (Семінака), Єпископа Чиказького. Також владика Ігор оглянув катедральний собор Святого Миколая в м. Чикаго та відвідав Український музей, де оглянув цінні музейні експонати: велику бібліотеку та збірку документів, що також є в музеї. Не оминув своєю увагою Високопреосвященний владика Ігор околиці українського села та інших визначних місць у Чикаго.

Повідомив о. д-р Андрій Дикий, священик архикатедрального собору Святого Юра у Львові

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next