АКТУАЛЬНО

Митрополит Львівський благословив катехитів Львівської архиєпархії на катехитичне служіння

Понеділок, 07 жовтня 2013, 11:39
5 жовтня 2013 року відбулися святкові заходи з нагоди Дня катехита у Львівській архиєпархії. Розпочалися урочистості Архиєрейською Божественною Літургією у храмі Святого Климента Папи (м. Львів, вул. Генерала Чупринки, 70), яку очолив владика Ігор, Архиєпископ і Митрополит Львівський.

З архипастирем співслужили пресвітери – директори катехитичних шкіл, а також о. Павло Цвьок, голова Катехитичної комісії Львівської архиєпархії. На спільну молитву прибули також катехити, щоб отримати благословення від архиєрея на звершення катехитичного служіння в архиєпархії.

У проповіді ієрарх подякував катехитам за їхню допомогу священикам у справі проголошення Слова Божого та закликав бути добрими вихователями і наставниками для довірених їм осіб.

По завершенні Богослужіння владика Ігор благословив усіх катехитів свяченою водою та побажав сили й наснаги у сповненні служіння та навчання євангельських істин. Крім того, ієрарх привітав учителів катехитичних шкіл із Днем катехита, який традиційно святкують у першу неділю жовтня, і закликав їх до плідної праці на цей навчальний рік.

Відтак усі присутні вирушили в парафіяльну каплицю храму Святого Климентія Папи, де відбулася святкова частина заходу – фуршет та концерт запрошеного струнного ансамблю.

Завершились урочистості Акафістом до св. Климентія Папи перед його мощами у гроті храму та помазанням освяченим єлеєм усіх присутніх.

http://www.ugcc.lviv.ua/actual/news/318-Mitropolit_Lvivskij_blagosloviv.html

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next