АКТУАЛЬНО

Митрополит Львівський очолить святкові заходи з нагоди Дня катехита у Львівській архиєпархії

Четвер, 19 вересня 2013, 13:37
У суботу, 5 жовтня 2013 року, у храмі Святого Климентія Папи (м. Львів, вул. Генерала Чупринки, 70) відбудуться святкові заходи з нагоди Дня катехита у Львівській архиєпархії та благословення катехитів на новий навчальний рік.

Як повідомив о. Павло Цвьок, голова Катехитичної комісії Львівської архиєпархії, розпочнеться урочистість о 10:30 Архиєрейською Божественною Літургією, яку очолить владика Ігор, Архиєпископ і Митрополит Львівський. Після завершення Богослужіння владика Ігор уділить благословення кожному катехиту Львівської архиєпархії. Відтак святкування продовжаться виступами запрошених гостей і фуршетом.

Завершиться урочистість Акафістом до св. Климентія Папи перед його мощами у гроті храму та помазанням катехитів освяченим єлеєм.

 

Прес-служба Львівської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next