АКТУАЛЬНО

Митрополит Львівський Ігор Возьняк відвідав м. Піза в Італії

Середа, 06 березня 2019, 14:36
2-3 березня 2019 року Архиєпископ і Митрополит Львівський Ігор Возьняк звершив пастирські відвідини громади УГКЦ в італійському місті Піза.

У суботу, 2 березня, архиєрей звершив Всенічну у співслужінні з ієр. д-ром Іваном Гобелою та протодияконом Назарієм Ярунівим. Духовне слово виголосив докторант Айхштетського університету ієр. Андрій Химчук. 

У М`ясопусну неділю, 3 березня, Митрополит очолив Божественну Літургію з нагоди п’ятнадцятиліття місцевої громади УГКЦ. Співслужили з ним Архиєпископ і Митрополит Пізи Джованні Паоло Бенотто та священики Львівської архиєпархії: координатор для українців греко-католиків в Італії ієр. Володимир Волошин (Флоренція), ієр. д-р Іван Гобела, докторант Айхштетського університету ієр. Андрій Химчук (Німеччина), а також запрошені священики: ієр. Петро Витвицький (Ліворно, Італія), ієр. Ігор Горішній (Мандрагоне, Італія), ієр. Іван Родіна (Румунська ГКЦ) та о. Клацдіо Франческоні (економ архиєпархії Лукка).

Під час малого входу на Літургії архиєрей нагородив душпастиря громади о. Володимира Люпака, священнослужителя Львівської архиєпархії, грамотою з нагоди 15-ліття священства та надав йому право носити набедреник і жовтий нагрудний хрест.

Богослужіння супроводжував співом молодіжний хор архикатедрального собору Святого Юрія Побідоносця під керівництвом Наталії Капітан.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.lviv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next