АКТУАЛЬНО

Митрополит Стефан (Сорока) закликав молитися за владику Венедикта, «який з радістю вирушив у цю нову мандрівку»

П'ятниця, 21 квітня 2017, 15:18
Ієрархи, духовенство, монашество та вірні Української Греко-Католицької Церкви в США радіють із приводу доброї новини від Святішого Отця Франциска про призначення владики Венедикта (Валерія) Алексійчука Правлячим єпископом єпархії Святого Миколая в Чикаго.

Про це сказано в повідомлені, яке до всіх вірних Філадельфійської митрополії надіслав владика Стефан (Сорока), Митрополит Філадельфійський, із нагоди проголошення того, що Папа Франциск поблагословив рішення Синоду Єпископів УГКЦ про призначення дотеперішнього Єпископа-помічника Львівської архиєпархії владики Венедикта Правлячим єпископом Чиказької єпархії УГКЦ.

У найближчі місяці відбудеться інтронізація владики Венедикта. «Подякуймо молитовно Богові й просімо у Всевишнього благословення для нового архипастиря єпархії Святого Миколая. Молімося за єпископа Венедикта, який з радістю вирушив у цю нову мандрівку під покровом і проводом Матері Божої», − закликає вірних Митрополит Стефан.

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next