АКТУАЛЬНО

Митрополит Тернопільсько-Зборівський Василь (Семенюк) очолив богослужіння в соборі Святої Софії в Римі

Неділя, 10 грудня 2017, 15:16
7 грудня в Патріаршому прокатедральному соборі Святої Софії в Римі Архиєпископ і Митрополит Тернопільсько-Зборівський УГКЦ Василь (Семенюк) очолив Велику вечірню з литією з нагоди празника священномученика Климента Папи.

Цим богослужінням розпочався вже традиційний храмовий відпуст. По завершенні Вечірні Митрополит виставив для почитання мощі святого Климента Папи. Цей священномученик є покровителем собору Святої Софії. 28 вересня 1969 року частину його мощів, перенесених із римської базиліки Святого Климента, вклав до престолу собору Папа Павло VI.

Усі присутні в соборі Святої Софії  долучилися до дня посилених молитов за мир в Україні, який тривав з 7-8 грудня 2017 року. Цю молитву Глава УГКЦ Блаженніший Святослав та єпископи Церкви поручили провести душпастирям, настоятелям спільнот богопосвяченого життя, провідникам молитовних груп разом з усіма вірними.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.tze.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next