АКТУАЛЬНО

Митрополит Василь Семенюк долучився до акції «Посади мільйон дерев за 24 години»

Понеділок, 19 жовтня 2020, 10:41
17 жовтня архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський УГКЦ Василь Семенюк і семінаристи Тернопільської духовної семінарії імені патріарха Йосифа Сліпого (с. Велика Березовиця) взяли участь у Всеукраїнській акції озеленення України під назвою «Посади мільйон дерев за 24 години».

Три тисячі дерев дуба червоного було посаджено на території, не придатній для ведення сільського господарства, яка належить державному підприємству «Бучацьке лісове господарство». В ініціативі взяли участь директор ДП Володимир Чапран і головний спеціаліст Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства Надія Козацька.

Реалізація ініціативи з боку Церкви відбулася відповідно до заклику Синод Єпископів УГКЦ та екологічної енцикліки «Laudato si`» Святішого Отця Франциска, Папи Римського.

Слід зауважити, що Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України на своєму офіційному сайті звернулося до українців із закликом зробити власний внесок в озеленення країни та взяти участь в акції 17 жовтня. Було заплановано встановити новий рекорд: висадити мільйон дерев за 24 години.

Пресслужба Тернопільсько-Зборівської архиєпархії

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next