АКТУАЛЬНО

Митрополит Василь (Семенюк) подарував «айдарівцям» позашляховик

Понеділок, 03 листопада 2014, 10:49
Владика Василь (Семенюк), Архиєпископ і Митрополит Тернопільсько-Зборівський, подарував батальйону «Айдар» позашляховик «Опель». У другій роті батальйону служив тернопільський фотожурналіст Віктор Гурняк, який загинув 19 жовтня.

Його християнський похорон здійснював Митрополит. У бою рота втратила технічні засоби. Священнослужителі вирішили виправити ситуацію. Спеціально придбаний автомобіль перед відправленням на Схід освятили.

А тернопільські заробітчани, які працюють у Великобританії та Португалії, надіслали кошти, на які благодійний фонд «Слава і честь» закупив спальні мішки, індивідуальні медичні пакети, одяг, взуття, продукти харчування, засоби гігієни. До благодійної акції долучилися жителі Тернополя і Львова.

Допомогу передали бійцям батальйонів «Збруч» і «Тернопіль». З Театрального майдану на Схід вирушив медичний автомобіль з активістами громадської організації «Білі берети». Вони допомагатимуть колегам, які працюють на передовій.

http://www.golos.com.ua/Article.aspx?id=360294

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next