АКТУАЛЬНО

Митрополит Василій (Семенюк) відвідав італійське місто Брешію з нагоди перебування Зарваницької ікони

Середа, 13 грудня 2017, 16:42
У неділю, 10 грудня, до італійського міста Брешія (Brescia) привезли копію чудотворної Зарваницької ікони Матері Божої. З цієї нагоди відбулася Архиєрейська Літургія, яку очолив Архиєпископ і Митрополит Тернопільсько-Зборівський Василь (Семенюк).

Митрополит тепло привітав усіх вірних такими словами: «Вітаю вас, дорогі батьки і матері! Вітання лине з рідної України, з рідних ваших осель до кожного вашого серця… До вас сюди в далеку чужину завітала Зарваницька ікона Матері Божої, щоб утерти ваші сльози, потішити, поблагословити вас і ваші родини. Ще не чувано ніколи, щоб Вона не допомогла, чи у горі, чи в недолі цього земного життя». Також закликав до щирої молитви за мир і спокій в Україні.

На завершення богослужіння о. Василь Марчук, душпастир української громади у Брешії, подякував Митрополиту Василю та попросив молитися за громаду, за українські родини. Опісля відбулося молитовне вшанування ікони Зарваницької Матері Божої.

 

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.tze.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next