АКТУАЛЬНО

Митрополит Василь Семенюк зустрівся з президенткою Міжнародного благодійного фонду «Карітас України»

Середа, 27 жовтня 2021, 13:12
25-26 жовтня у Тернополі з робочим візитом перебувала новопризначена президентка МБФ «Карітас України» Тетяна Ставнича. Очільниця міжнародного благодійного фонду зустрілася з архиєпископом і митрополитом Тернопільсько-Зборівським Василем Семенюком, єпископом-помічником Теодором Мартинюком, економом архиєпархії о. Володимиром Фірманом та пресвітерською радою архиєпархії.

Також пані Тетяна зустрілася з директором БФ «Карітас-Тернопіль» отцем Романом Загородним та працівниками фонду. Мала зустріч із членами правління, партнерами та волонтерами Карітасу. Під час зустрічі президентка детально ознайомилася з проєктами, що реалізовує БФ «Карітас-Тернопіль», потребами й планом розвитку організації. Пані Тетяна Ставнича відзначила високу якість роботи тернопільського Карітасу, активність та позитивні результати.

У рамках робочого візиту відбулася низка офіційних зустрічей із міським головою Тернополя Сергієм Надалом, заступником голови Тернопільської обласної державної адміністрації Віктором Устенком та представниками соціальних служб області. Під час них мова йшла про подальшу співпрацю, підтримку благодійного фонду та подальший розвиток Карітасу на теренах міста та області.

Пресслужба «Карітасу»

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next