АКТУАЛЬНО

Митрополит Василь (Семенюк) передав військовим автомобіль швидкої допомоги

Середа, 04 березня 2015, 10:47
Автомобіль швидкої допомоги марки "Форд" на потреби армії передав 3 березня владика Василь (Семенюк), Архиєпископ і Митрополит Тернопільсько-Зборівський. Транспортний засіб отримали представники Тернопільського батальйону територіальної оборони «Збруч».

Архиєрей освятив транспортний засіб та побажав військовим і медикам безпечно на ньому їздити. Допомагали коштами придбати авто парафіяни храму Святого Климентія Унівського УГКЦ з міста Франкфурт-на-Майні на чолі з о. Романом Ліркою, храму Святих Сергія і Вакха Рима (Італія), а також вірні парафій УГКЦ м. Венеція та м. Казерта (Італія). Частково були використані кошти із фонду допомоги армії, який діє в управлінні Тернопільсько-Зборівської архиєпархії.

Після технічного огляду та дообладнання автомобіль служитиме потребам бійців, які несуть бойове чергування поблизу Маріуполя. «У нас з волонтерами вже давно була така мета - придбати автомобіль для тернопільського батальйону "Збруч", оскільки вони не мають ніякого санітарного авто, - каже отець Віталій Козак, декан Тернопільский. - Це цивільне авто швидкої допомоги, але тут, у військовій частині, разом із волонтерами його перероблять під військовий автомобіль».

Прес служба Тернопільсько-Зборівської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next