АКТУАЛЬНО

Митрополит Василь (Семенюк) зустрівся з військовими, які перебувають на реабілітації у Зарваниці

Середа, 07 листопада 2018, 13:40
Від 5 до 11 листопада в Марійському духовному центрі Зарваниці проходить чергова реабілітація для військовослужбовців та їхніх родин.

На духовний відпочинок (адаптацію) прибули сім’ї з різних областей України. Метою заходу є духовне та психологічне відновлення учасників бойових дій та членів їхніх сімей.

Архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський Василь (Семенюк) зустрівся з учасниками реабілітації, поспілкувався з кожним та уділив архиєрейське благословення.

Під час адаптаційного курсу з чоловіками працює військовий капелан о. Микола Квич, з дружинами – системно-сімейний психотерапевт. Окрім роботи в групах, для військових організують майстер-класи, арт-терапії та активний відпочинок. Для дітей аніматори проводять розважальну програму.

www.tze.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next