АКТУАЛЬНО

Митрополит Василь Семенюк зустрівся зі священиками, які перебувають на реколекціях у Зарваниці

Понеділок, 25 березня 2019, 10:46
З 18 по 27 березня з благословення Архиєпископа і Митрополита Тернопільсько-Зборівського Василя Семенюка у Марійському духовному центрі «Зарваниця» відбуваються три тури реколекцій для священиків.

У днях духовної віднови візьмуть участь більше ніж триста душпастирів із різних парафій Тернопільсько-Зборівської архиєпархії та Кам’янець-Подільської єпархії УГКЦ.

Перебуваючи в домі Зарваницької Матері Божої, священики першого туру реколекцій роздумували над темою «Священиче служіння на зразок Богородиці». Духовні науки виголошував монах Студійського уставу, синкел у справах монашества Львівської архиєпархії отець-доктор Юстин Бойко. Наступні тури очолює о. Ілля Мамчук, ігумен Свято-Успенської Унівської лаври. Разом із ним душпастирі роздумують над молитвою святого Єфрема Сиріна.

«Духовні вправи за традицією проводять щороку під час Великого посту. Задля духовно-морального вдосконалення священиків та обміну досвідом Архиєпископ і Митрополит Тернопільсько-Зборівський Василь Семенюк запрошує досвідчених проповідників та активних душпастирів УГКЦ», - зазначають на сайті архиєпархії.

22 березня з учасниками реколекцій зустрівся Митрополит Василь. Він привітав священиків та поблагословив на подальшу плідну працю у парафіях.

Західне бюро «живого ТБ» за матеріалами http://zarvanytsya.org


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next