АКТУАЛЬНО

Митрополит Василь заснував парафію у Полонному, що на Хмельниччині

Четвер, 22 серпня 2019, 14:39
18 серпня, у переддень свята Преображення Господнього,із пастирським візитом на парафію Успіння Пресвятої Богородиці м. Полонне (Хмельницький деканат, Кам’янець-Подільська єпархія УГКЦ) завітав архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський та адміністратор Кам'янець-Подільської єпархії Василь Семенюк.

Архиєрей очолив Божественну Літургію, на якій йому співслужили декан Хмельницький о. Іван Данкевич, священники деканату та настоятель храму о. Володимир Часковський.

Архиєрей дав благословення на створення нової парафіяльної громади Стрітення Господнього й освятив на виділеній ділянці в центрі міста каплицю, де тимчасово збиратимуться люди на богослужіння. Відтак привітав вірних, дав духовні настанови, уділив благословення та освятив воду.

Пресслужба Тернопільсько-Зборівської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next