АКТУАЛЬНО

Митрополит Володимир до студентів: «Добре навчайтеся, бо ваших знань та вашої праці потребує наша Батьківщина!»

П'ятниця, 02 вересня 2016, 12:55
Розпочати свій навчальний рік студенти та викладачі Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, що в Івано-Франківську, вирішили з молитви, просячи Божого благословення.

Кількасот юних спудеїв спільно з їхніми наставниками та на чолі з ректором п. Ігорем Цепендою сьогодні прийшли до храму Різдва Божої Матері, щоб узяти участь у Божественній Літургії, яку очолив Архиєпископ і Митрополит Івано-Франківський Володимир (Війтишин).

Разом із владикою молилися священнослужителі парафії: прот. Микола Шиманський, прот. Віталій Максимів, о. Назар Василик і о. Тарас Путько. Знаменно, що храм був переповнений студентами і на подвір’ї їх було чимало.

Після Літургії Митрополит звернувся до присутніх у святині з вітальним словом, в якому закликав молодь добре та активно проводити час навчання, адже від цього більшою мірою залежить їхнє майбутнє та майбутнє нашої країни. Далі владика Володимир помолився за Боже благословення для всіх студентів та після спільного фото окропив усіх свяченою водою.

ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next