АКТУАЛЬНО

Митрополит Володимир: «Комісія у справах родини є сильною і відповідальною, бо на сім’ї усе будується»

Середа, 07 жовтня 2015, 17:15
«Ви повинні бути чуйними на рух Церкви», - сказав Архиєпископ і Митрополит Івано-Франківський Володимир під час засідання голів єпархіальний Комісій УГКЦ у справах родини, 7 жовтня. Єпископ пригадав присутнім, що наступний рік, за проголошенням Папи Франциска, стане в Ювілейним роком Божого Милосердя, а тому попросив звернути свої заходи та плани до даної тематики. Повідомляє прес-служба Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ.

Натомість Голова Комісії у справах родини УГКЦ о. Богдан Тимчишин представив Митрополиту Володимиру загальну програму та плани діяльності Комісії на 2016 рік.

Крім цього владика Володимир порекомендував мати представників Комісії у справах родини в кожному деканаті, щоб, таким чином, збільшити ефективність їхньої праці. «Ви є найсильнішою і найвідповідальнішою Комісією, бо на родині стоїть все», - підсумував він.

Департамент інформації УГКЦ

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next