АКТУАЛЬНО

Митрополит Володимир: «Наслідуймо Пресвяту Богородицю, щоб бути учасниками Божого Царства»

Субота, 29 серпня 2015, 21:51
28 серпня, на свято Успіння Пресвятої Богородиці, владика Володимир (Війтишин), Митрополит Івано-Франківський, спільно із владиками Лаврентієм (Гуцуляком), Митрополитом Едмонтонським, Іринеєм (Біликом), Мироном (Мазуром) та Василем (Тучапцем) очолили Божественну Літургію в Гошеві – відпустовому місці Івано-Франківської архиєпархії.

«Наслідуймо Пресвяту Богородицю, щоб стати учасниками Царства Божого», - наголосив у своїй проповіді Митрополит Володимир, окресливши історію та значення свята Успіння Пресвятої Богородиці.

На завершення Літургії були складені вітання преп. о. Дам’янові Кастрану, ЧСВВ, ігумену василіанської обителі в Гошеві, з нагоди 50-річчя з дня народження, 30-ї річниці священства та 25-річчя монашества.

«Пресвята Богородиця, наша Мати Небесна, вказує шлях до спасіння від початків свого життя і до успіння», - сказав Митрополит на завершення святкувань.

о. Юрій Трухан, прес-секретар
Івано-Франківської архиєпархії

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next