АКТУАЛЬНО

Митрополит Володимир (Війтишин) очолив похорон івано-франківського спецпризначенця Михайла Шемегінського

Вівторок, 10 червня 2014, 11:25
9 червня Митрополит Володимир (Війтишин) очолив похоронні відправи за Михайлом Шемегінським, який загинув героїчною смертю, захищаючи Батьківщину. Похоронили Михайла Шемегінського у Меморіальному сквері в Івано-Франківську.

Працівник івано-франківського «Беркуту» Михайло Шемегінський родом із села Герасимів. Виріс у багатодітній родині: був одним із наймолодших з-поміж дев’яти сестер і братів. Шкільні вчителі Михайла згадують його як дуже спокійного і розважливого юнака, кажуть, родина була незаможна, зате дружна.

Проживав Шемегінський в Івано-Франківську разом зі своєю сім’єю. 8 червня тіло чоловіка привезли до отчого дому, щоб родина мала змогу попрощатися. Понад півтисячі односельчан молилися за упокій душі Михайла, священик відправив прощальну панахиду.

Прес-служба Івано-Франківської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next