АКТУАЛЬНО

Митрополит Володимир освятив приміщення Івано-Франківської духовної семінарії

Вівторок, 22 вересня 2015, 16:34
Семінаристи Івано-Франківської духовної семінарії імені святого священномученика Йосафата приступили до навчального процесу. Привітати їх після літніх канікул приїхав владика Володимир (Війтишин), Архиєпископ і Митрополит Івано-Франківський.

Перед урочистою Архиєрейською Божественною Літургією владика Володимир освятив новий престол, на якому відтепер постійно служитимуться всі богослужіння у відреставрованій семінарійній каплиці. Разом із Митрополитом молилися отці-настоятелі та семінарійна братія.

«Протягом ремонтних робіт уся Архиєпархія працювала на вас, щоб вам було комфортно і затишно тут проживати. Тож бережіть цю працю, добре вчіться, поводьтесь зразково», - звернувся Архиєпископ Володимир до студентів Івано-Франківської духовної семінарії.

Після Божественної Літургії освятили келії та інші приміщення духовної семінарії, яка протягом минулого року перебувала на капітальному ремонті.

www.ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next