АКТУАЛЬНО

Митрополит Володимир Війтишин провів зустріч з ректором УКУ

П'ятниця, 10 травня 2019, 12:58
Делегація УКУ відвідала Івано-Франківськ у рамках візиту до Академії Івана Золотоустого. Мета візиту – налагодження співпраці між вищими навчальними закладами.

9 травня 2016 року в архиєпархіальному управлінні відбулася зустріч Архиєпископа і Митрополита Івано-Франківського Володимира Війтишина з делегацією Українського католицького університету на чолі з отцем-ректором д-р Богданом Прахом.

Під час зустрічі ректор розповів про нові досягнення, діяльність і плани, які найближчими роками прагне реалізувати УКУ. Також своїми думками поділився керівник відділу студентського життя, магістр колегіуму священик Івано-Франківської архиєпархії о. ліц. Юрій Козловський.

Митрополит Володимир та о. Богдан обговорили перспективи співпраці між Івано-Франківською архиєпархією, а зокрема Академією Івана Золотоустого, та Українським католицьким університетом. На завершення Митрополит подякував делегації УКУ за їхнє служіння та працю у вихованні молодої генерації українського суспільства.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next