АКТУАЛЬНО

Митрополит Володимир (Війтишин): «Будьмо гідні називати себе дітьми Батьківщини нашої України»

Четвер, 23 серпня 2018, 12:37
В Івано-Франківську святкування Дня Державного прапора вже традиційно розпочалися з молитви за участю представників усіх традиційних конфесій міста, влади, численних містян, гостей, військовослужбовців, учасників АТО, воїнів УПА.

На початку заходу синьо-жовтий стяг освятили. Чин благословення очолив Архиєпископ і Митрополит Івано-Франківський Володимир (Війтишин). Відтак представники влади, учасників АТО та діти врочисто підняли Державний прапор під гучне виконання Гімну України.

Звертаючись з вітальним словом до громади, Митрополит Володимир привітав присутніх зі святом, наголошуючи на тому, що всім нам необхідне Боже благословення, щоби в ньому рости та бути гідними дітьми своєї країни.

«Щиро вітаємо із сьогоднішнім великим святом України – святом українського прапора. Цим днем ми розпочинаємо найвеличніші свята Батьківщини України: День українського прапора та День Незалежності. Нехай Боже благословення, опіка Пресвятої Богородиці і всіх святих перебуває з вами та з нашою Батьківщиною Україною. Будьмо гідні називати себе дітьми цієї преславної країни», - звернувся до присутніх владика.

Після цього громаду привітали також очільники міста, області та запрошені гості. Загиблих на війні з російськими окупантами на Донбасі пом’янути хвилиною мовчання.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next