АКТУАЛЬНО

Митрополит Володимир Війтишин освятив придбаний для військових автомобіль

Середа, 13 квітня 2022, 18:34
12 квітня архиєпископ і митрополит Івано-Франківський Володимир Війтишин здійснив чин освячення автомобіля, який передадуть нашим військовим на фронт. Парафія Архистратига Михаїла УГКЦ, що в місті Калуш, спільними зусиллями придбала автомобіль для потреб ЗСУ, що мав би служити для оборони та настання миру.

До збору коштів для купівлі автівки долучилися священники та парафіяни храму, а також депутат Едуард Прощук з командою. До кузова машини для наших захисників також запакували гуманітарну допомогу у вигляді медикаментів та продуктів харчування.

«Дякуємо Митрополиту Володимиру за його мудрість, яка направляє нас для допомоги нашій армії. Тільки спільними зусиллями ми можемо подолати російського агресора, який наступає на нашу Богом благословенну Україну», – наголосив парох парафії о. Іван Бігун.

На завершення молитви митрополит Володимир уділив усім присутнім своє архиєрейське благословення та подякував за невпинну працю в тилу для допомоги усім потребуючим, особливо нашим військовим на фронті.

Департамент інформації Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next