АКТУАЛЬНО

Митрополит Володимир (Війтишин) освятив розпис парафіяльного храму в м. Бурштині

Понеділок, 16 червня 2014, 16:15
У Неділю всіх святих владика Володимир (Війтишин), Архиєпископ і Митрополит Івано-Франківський, освятив розпис парафіяльного храму Священномученика Йосафата в м. Бурштині.

Цього дня вся парафіяльна спільнота зустріла Митрополита на чолі з адміністратором парафії прот. Дмитром Шмігельом і запросили владику до освячення та Святої Божественної Літургії, повідомив для прес-служби бр. Ярослав Озарків, семінарист 6-го курсу ІФДС.

Під час спільної молитви, після освячення, архиєрей звернувся з душпастирським словом до всіх парафіян, наголошуючи на важливості доброго християнського життя в єдності з Богом, яке проявляємо через своє ставлення до Божого дому – парафіяльного храму: «Результатом вашої віри і ревності до Господа є ваш парафіяльний храм, про який ви дбаєте».

Святкування завершились освяченням води на церковному подвір’ї. З нагоди святкувань та пастирських відвідин Митрополит відзначив грамотами всіх жертводавців, парафіян та церковне братство за старання в проведенні розпису парафіяльного храму.

Ієрей Юрій Трухан, прес-секретар
Івано-Франківської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next