АКТУАЛЬНО

Митрополит Володимир Війтишин освятив ще два автомобілі для наших воїнів

П'ятниця, 27 травня 2022, 10:24
У четвер, 26 травня, архиєпископ і митрополит Івано-Франківський Володимир Війтишин освятив два автомобілі для українських воїнів. Один з них придбала парафія Святого архистратига Михаїла м. Калуш, інший придбано та обладнано під воєнні умови парафіянами храму Покрову Пресвятої Богородиці с. Голинь Голинського деканату.

Освячення автомобілів митрополит здійснив на подвір'ї архиєпархіального управління в Івано-Франківську.

Священнослужителі та небайдужі парафіяни храму Святого архистратига Михаїла, що в м. Калуш, придбали кросовер Hundai Santa Fe 4х4, і це вже п'ятий позашляховик для Збройних сил України, який вони передали на передову.

Авто, яке передали на передову парафіяни з с. Голинь, було придбане за кошти Віктора Романишина, ремонтні роботи провів Віктор Івахнюка, а відповідне технічне облаштування автомобіля і його переобладнання під потреби військових здійснено за кошти парафіян.

На цей автомобіль встановлено портативну сонячну батарею, завдяки якій українські воїни зможуть мати завжди доступ до джерела електроенергії.

«Ваша підтримка дуже важлива для наших військовослужбовців, адже всі ми потребуємо бути в єдності між собою. Завдяки вашій допомозі українські воїни відчувають, що Бог є з ними. Нехай Господь оберігає від нещастя наших воїнів, щоб вони з перемогою повернулися додому!» – зазначив митрополит Володимир на освяченні.

Пригадуємо, нещодавно владика Володимир Війтишин освятив карету швидкої допомоги для потреб українських військовослужбовців.

Департамент інформації УГКЦ
за матеріалами Департаменту інформації
Івано-Франківської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next