АКТУАЛЬНО

Митрополит Володимир Війтишин провів робочу зустріч з національним координатором БФ «Карітас-України»

П'ятниця, 24 липня 2020, 17:50
БФ «Карітас» Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ продовжує реалізувати проєкт з надання допомоги людям, які опинилися у складному становищі через спалах COVID-19. У рамках цього проєкту 23 липня архиєпикоп і митрополит Івано-Франківський Володимир Війтишин провів робочу зустріч з національним координатором БФ «Карітас- України» Валентином Бебіком.

У зустрічі взяв участь також і директором БФ «Карітас» Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ о. Володимир Чорній.

У ході робочої зустрічі митрополит Володимир наголосив на важливості надання допомоги найуразливішим верствам населення, які опинилися у складних життєвих обставинах. Серед таких – малозабезпечені, сироти, діти позбавлені батьківського піклування, а також вдови священників.

«Коли людина є в якійсь небезпеці або ж переживає складні життєві обставини, Господь по-особливому близький до неї. Саме тому ми, як Церква, повинні, чим тільки можемо, допомогти нашим потребуючим, виконуючи тим самим заповідь любові», - наголосив митрополит Володимир.

Допомога у вигляді продуктових наборів та засобів гігієни охопить мешканців низки об’єднаних територіальних громад, а також медичних працівників м. Івано-Франківська, в яких була діагностована інфекція COVID-19.

Додамо, що мета проєкту  – зменшити вплив негативних наслідків пандемії на життєдіяльність найуразливіших верстви населення та задовільнити їхні основні потреби.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next