АКТУАЛЬНО

Митрополит Володимир Війтишин уділив архиєрейське благословення усім, хто долучиться до акції «Святий Миколай іде до сиріт»

Середа, 13 листопада 2019, 13:35
Архиєпископ і митрополит Івано-Франківський УГКЦ Володимир Війтишин уділив своє архиєрейське благословення на всіх, хто долучиться до проведення акції «Святий Миколай іде до сиріт», яку вже багато років поспіль проводить Мальтійська служба допомоги.

Вихованці інтернатів і дитячих будинків Івано-Франківської області пишуть листи до святого Миколая. Ці листи дуже різні і прохання у них різні, та всі діти однаково просять святого, щоб завітав до них у святу ніч і поклав під подушку омріяний пакунок. Однак організатори акції переконані, що «чудо Святого Миколая – це не просто матеріальний подарунок, що складається з солодощів, забавок, теплого одягу, засобів особистої гігієни».

«Чудо святого Миколая – це вияв розуміння, тепла та любові до тих, хто потребує нашої допомоги. Своєю доброю волею ми можемо створити справжнє диво для цих дітей, які раз на рік із нетерпінням чекають на святого Миколая», – ідеться в офіційному документі, що його видав митрополит Володимир, звертаючись до керівників підприємств, установ, організацій, засобів масової інформації та всіх людей доброї волі, хто готовий здійснювати мрії  малечі.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://www.malteser.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next