АКТУАЛЬНО

Митрополит Володимир Війтишин узяв участь у святкуванні іменин Івано-Франківської католицької гімназії

Четвер, 23 січня 2020, 11:49
21 січня Івано-Франківська католицька гімназія зібрала на своє свято – день свого покровителя святого Василія Великого – усю шкільну родину.

Літургію з цієї нагоди в шкільній каплиці очолив віцееконом Івано-Франківської архиєпархії прот. Віталій Максимів. Із ним співслужили о. Петро Майба зі Львова, заступник голови Комісії і виховання УГКЦ, о. Тарас Вілюра, адміністратор закладу, о. Віталій Сенько, о. Іван Луцишин, учителі християнської етики, о. Василь Чорній, психолог.

Наприкінці Святої Літургії архиєпископ і митрополит Івано-Франківський Володимир Війтишин поблагословив учнів, вчителів та батьків на добрі успіхи та зростання в чеснотах. Опісля гості свята, вчителі та учні продовжили святкування за спільною трапезою. Родзинкою цього дня став фінал шоу «Католицька школа має талант», у якому учні показали свої даровані Богом здібності та таланти.

Учні вразили всіх присутніх різножанровим вокалом, грою на музичних інструментах, хореографією різних стилів, створенням неймовірних картин і цікавих відеороликів та навіть прийомами бойового мистецтва. До учасників шоу звернулася с. Христофора Буштин, голова Комісії УГКЦ освіти та виховання (м. Київ), заохочуючи кожного продовжувати розвивати свої дарування.

Святкування завершилося спільною колядою та нагородженням переможців. Наприкінці свята с. Єремія Стеблина, директорка, висловила слова вдячності тим, хто зусібіч підтримує школу та її розвиток, а також учням та їхнім педагогам, які підготували виступи на свято.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next